Løsninger til alle

- Altid uden abonnement

Tyverialarm eller Tryghedsalarm eller begge dele i en pakke

ALARM365 systemerne er avancerede, trådløse alarmsystemer og overvågningskameraer, som kan betjenes via både WiFi og mobil-nettet (2G/3G/4G og med SIM kort). Betjeningen er nem og intuitiv og kan klares af alle. Se vore pakkeløsninger til Ældre Sagens medlemmer eller kontakt os for et uforpligtende tilbud samt gode råd og vejledning om, hvilken løsning, der sikrer dig bedst muligt og giver mest tryghed i boligen.

Alarm, overvågning og tryghed

ALARM365 systemerne er helt abonnementsfrie og du er ikke bundet af aftaler.Du køber din løsning én gang for alle og ALARM365’s dygtige teknikere installerer hos dig. 

Tyverialarm til ældre sagens medlemmer

Tyverialarm

ALARM365 systemerne kan sammensættes så de passer nøjagtigt til dit behov og bolig. Kombinér alarmsystemet med et overvågningskamera, så du altid kan holde øje med boligen, når du ikke er hjemme og monter SOS-knapper, så du med et enkelt tryk kan tilkalde hjælp, hvis du er faldet og ikke selv kan komme på benene igen.

Ring 33 365 365 og få råd og vejledning til dine valg.

Alarm365 til ældre sagens medlemmer

Overvågning

Vi har et stort udvalg af overvågningskameraer med forskellige muligheder. Lad os hjælpe med at etablere en effektiv overvågning af din bolig.

Ring og hør mere eller aftal et besøg af én vore dygtige sikringskonsulenter. Du kan også booke en aftale ved at skrive til support@alarm365.dk

Gas, vand og røgalarmer er livsvigtige

Jo tidligere man opdager røg, gasudslip eller vandlækage jo mindre skade kan lækken nå at forårsage.  Vi véd, at især røg og gas-detektorer redder liv hver dag året rundt og derfor anbefaler vi altid en røg- og/eller gasdetektor sammen med vore alarmsystemer

Alarm365 TIL ÆLDR ESAGENS MEDLEMMER

Røg/gas/vand-detektor

Har du ikke en røg- og gasdetektor i forvejen så må du ikke spare de sidste par hundrede kroner disse. Detektoren kobles til dit alarmsystem og sætter sirene og opkald til dine kontakter i gang så snart røg/gas/vandlækage opdages. Og jo hurtigere lækagen opdages jo mindre skade når lækagen at forårsage.

Ring og hør mere eller send en mail til os på support@alarm365.dk. Vi kommer også gerne ud og fortæller mere om ALARM365 og får en dialog med dig om dine ønsker og behov.

Få tilbud og seneste nyt fra Alarm365

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og begynd at modtage eksklusive tilbud mm. fra Alarm365.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.